Brugerundersøgelser

HVOR GODT KENDER DU DIN MÅLGRUPPE? BRUGERUNDERSØGELSER Brugeroplevelsen og brugervenligheden er en væsentlig del af værdien og effektiviteten i et produkt. Uanset om du har en app, hjemmeside, et fysisk produkt, et internt værktøj i virksomheden eller noget helt andet, så er brugerne det absolut centrale.

Workshops

Brugertests

Evaluering

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vi har en kreativ tilgang til vores opgaver, og vi har altid en løsning eller to i ærmet.

WORKSHOPS

Workshops er et effektivt værktøj, når man taler om brugerundersøgelser. De kan anvendes til at afdække brugernes behov, samt til at løse effektive udfordringer. Hos Aktiv Online facilitere vi forskellige typer af workshops, som er tilpasset til netop jeres behov. Vi har mange års erfaring med at afholde workshops til forskellige typer af brugere og virksomheder.

BRUGERTESTS

Er du i tvivl omkring, hvad dine besøgende synes om din hjemmeside eller produkt? Vi foretager grundige og effektive brugertests med personer fra din målgruppe. Her kan vi klarlægge, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer. Du kan blive klogere på, hvad brugernes behov og krav er, og derved tilrettelægge dit produkt lige efter brugernes ønsker.

SPØRGESKEMAER

Har du behov for at indsamle en stor mængde data på kort tid? Ved hjælp af surveys kan man afdække mange brugeres behov og udfordringer på kort tid, og med ét enkelt værktøj. Vi udarbejder målrettede og skarpe spørgeskemaer til forskellige formål og målgrupper.

EVALUERING

Vi har mange års erfaring inden for design, webudvikling og brugerundersøgelser. Vi kan derfor tilbyde at foretage dybdegående evalueringer, som kan klarlægge fordelene og ulemperne ved dit produkt eller service. Vi udarbejder en rapport, som viser de elementer, som du skal fokusere på for at få et brugervenligt produkt.

SE VORES ANDRE YDELSER

DIGITAL MARKEDSFØRING
Ved hjælp af digital markedsføring kan du øge din digitale synlighed af din virksomhed. Digital markedsføring kan øge værdien og skabe vækst i din virksomhed, uanset størrelse, budget eller branche. Vi kan hjælpe dig med:
 • Soclaie medier
 • SEO
 • Tekstforfatning
 • Online annoncering
 • Og meget mere
WEBSHOP
Vi hjælper dig med at afklare dine behov og giver dig den rigtige løsning både teknisk og visuelt. Du får en skræddersyet webshop, som passer til dine behov og dine kunder. Vi tilbyder:
 • At håndterer processen ift. godkendelse af kreditkortbetaling
 • En automatisk integration til pakkehåndtering
 • En fleksibel og gennemtestet shopløsning
BRUGERUNDERSØGELSER
Hvor godt kender du dine brugere og deres behov? Brugeroplevelsen og brugervenligheden er en væsentlig del af værdien og effektiviteten i et produkt. Uanset om du har en app, hjemmeside, et fysisk produkt, et internt værktøj i virksomheden eller noget helt andet, så er brugerne det absolut centrale. Vi tilbyder:
 • Workshops
 • Interviews og surveys
 • Brugerstudier og evaluering

HAR DU SPØRGSMÅL? SEND OS EN BESKED