VIL DU VÆRE MERE SYNLIG ONLINE? DIGITAL MARKEDSFØRING Ved hjælp af digital markedsføring kan du øge den digitale synlighed af din virksomhed.  kontakt os

SOCIALE MEDIER

Mange virksomheder er i dag synlige på de sociale medier, og det er der mange gode grunde til. Sociale medier kan både anvendes til at synliggøre din virksomhed, og som kommunikationsværktøj mellem dig og dine kunder. Der findes forskellige platforme, herunder: Facebook, LinkedIn og Instagram. Vi ved, hvilke platforme, der er relevante for din virksomhed, samt hvilke værktøjer de forskellige platforme byder på.

ONLINE ANNONCERING OG SEO

Online annoncering er et effektivt værktøj, som anvendes af mange virksomheder. Annoncering er særlig anvendt på de sociale medier, hvor at man har muligheden for at nå ud til en bred eller specificeret målgruppe. Ved hjælp af forskellige måleredskaber har du mulighed for at opnå et bredt kendskab til din målgruppe.

360 GRADERS TJEK

I Aktiv Online har vi et bredt kendskab og erfaring med forskellige metoder og værktøjer, som kan hjælpe din virksomhed med at vækste og skabe værdi. Vi kan derfor tage en overordnet temperaturmåling på din hjemmeside, sociale medier, SEO, markedsføring og meget mere. Ud fra dette kan vi lave et skræddersyet tilbud.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vi har en kreativ tilgang til vores opgaver, og vi har altid en løsning eller to i ærmet.

Hos Aktiv Online har vi kendskab og færdigheder til at synliggøre din virksomhed ved hjælp af digital markedsføring.

Vi har solid erfaring med at arbejde på tværs af forskellige kaneler og med forskellige målgrupper.

Vi er specialister i strategi, rådgivning, sociale medier, SEO-optimering, markedsføring, tekstforfatning og mere.

Vores tilgang er den, at der findes lige så mange kunder, som der findes løsninger. Vores løsninger er derfor skræddersyede til din virksomhed, behov og mål.

SE VORES ANDRE YDELSER

HJEMMESIDE
Når din virksomhed skal have succes online, er den rigtige præsentation af absolut vital betydning. Vi giver dig den rigtige løsning både teknisk og visuelt. Vi tilbyder:
  • Skræddersyede løsninger
  • Brugervenlige hjemmesider
  • Fuld sikkerhed til dig og dine besøgende
WEBSHOP
Vi hjælper dig med at afklare dine behov og giver dig den rigtige løsning både teknisk og visuelt. Du får en skræddersyet webshop, som passer til dine behov og dine kunder. Vi tilbyder:
  • At håndterer processen ift. godkendelse af kreditkortbetaling
  • En automatisk integration til pakkehåndtering
  • En fleksibel og gennemtestet shopløsning
BRUGERUNDERSØGELSER
Hvor godt kender du dine brugere og deres behov? Brugeroplevelsen og brugervenligheden er en væsentlig del af værdien og effektiviteten i et produkt. Uanset om du har en app, hjemmeside, et fysisk produkt, et internt værktøj i virksomheden eller noget helt andet, så er brugerne det absolut centrale. Vi tilbyder:
  • Workshops
  • Interviews og surveys
  • Brugerstudier og evaluering

HAR DU SPØRGSMÅL? SEND OS EN BESKED