Hjemmeside

TRÆNGER DIN HJEMMESIDE TIL ET LØFT? EFFEKTIVE HJEMMESIDER Når din virksomhed skal have succes online, er den rigtige præsentation af absolut vital betydning. Vi giver dig den rigtige løsning både teknisk og visuelt.

SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

Vi skræddersyer din hjemmesides udtryk, så det passer til din virksomheds profil. Designet er naturligvis responsivt, så det fungerer perfekt på alle enheder.

LØBENDE OPDATERINGER

Vi sørger for løbende at opdatere din hjemmesides forskellige bestanddele, således at du altid har den nyeste funktionalitet og bedste sikkerhed.

BRUGERVENLIG

I Aktiv Online har vi et bredt kendskab og erfaring med forskellige metoder og værktøjer, som kan hjælpe din virksomhed med at vækste og skabe værdi. Vi kan derfor tage en overordnet temperaturmåling på din hjemmeside, sociale medier, SEO, markedsføring og meget mere. Ud fra dette kan vi lave et skræddersyet tilbud.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vi har en kreativ tilgang til vores opgaver, og vi har altid en løsning eller to i ærmet.

Vi sætter både din og dine besøgendes sikkerhed i første række. Det betyder bl.a. at vi laver daglig backup, og sørger for at forbindelsen til din hjemmeside er krypteret.

Søgemaskineoptimering, sporing af besøgende og statistik over din sides performance er vitale for succes. Det giver dig alle de redskaber, du har brug for.

Din hjemmesides hastighed er af højeste betydning for både dine besøgende og din placering i Googles søgeresultater. Vi cacher og optimerer, så du opnår det bedste resultat.

Vi hjælper dig med en lovlig og sikker håndtering af cookies, så du både tilfredsstiller dine besøgende og lever op til bestemmelserne i GDPR.

SE VORES ANDRE YDELSER

DIGITAL MARKEDSFØRING
Ved hjælp af digital markedsføring kan du øge din digitale synlighed af din virksomhed. Digital markedsføring kan øge værdien og skabe vækst i din virksomhed, uanset størrelse, budget eller branche. Vi kan hjælpe dig med:
 • Soclaie medier
 • SEO
 • Tekstforfatning
 • Online annoncering
 • Og meget mere
WEBSHOP
Vi hjælper dig med at afklare dine behov og giver dig den rigtige løsning både teknisk og visuelt. Du får en skræddersyet webshop, som passer til dine behov og dine kunder. Vi tilbyder:
 • At håndterer processen ift. godkendelse af kreditkortbetaling
 • En automatisk integration til pakkehåndtering
 • En fleksibel og gennemtestet shopløsning
BRUGERUNDERSØGELSER
Hvor godt kender du dine brugere og deres behov? Brugeroplevelsen og brugervenligheden er en væsentlig del af værdien og effektiviteten i et produkt. Uanset om du har en app, hjemmeside, et fysisk produkt, et internt værktøj i virksomheden eller noget helt andet, så er brugerne det absolut centrale. Vi tilbyder:
 • Workshops
 • Interviews og surveys
 • Brugerstudier og evaluering

HAR DU SPØRGSMÅL? SEND OS EN BESKED