SKAL VI SKABE VÆKST I DIN VIRKSOMHED? OM OS

HVEM ER VI?

Vi er et dedikeret digitalt webbureau, som arbejder effektivt og professionelt med at udtænke og implementere webløsninger. Vi tilbyder værdiskabende løsninger indenfor: Brugerundersøgelser, webdesign og digital markedsføring.

Når vi kalder os selv for værdiskabende digitale eksperter, er det fordi at vi virkelig mener det. Vi har mere end 10 års erfaring i arbejdet med webdesign, drift og markedsføring af forskellige webløsninger.

Når vi kalder os selv for et digitalt webbureau, så betyder det, at vi ikke blot tilbyder udvikling og design af hjemmesider, men en digital totalløsning. Vi tilpasser løsninger og ydelser til der, hvor det giver mening for din virksomhed, og hvor det skaber værdi.

HVORFOR SKAL DU VÆLGE OS?

  • Vi har mange års erfaring inden for den digitale verden
  • Vi har en solid værktøjskasse med redskaber, som kan skabe vækst for dig og din virksomhed.
  • Vi er mere end bare et webbureau – vi designer værdiskabende løsninger

VORES LØSNINGER

Vi specialiserer os i skræddersyet funktionalitet, som tilpasses det enkelte behov, men har naturligvis også mulighed for at levere en mere basal online tilstedeværelse, i tilfælde hvor dette er tilstrækkeligt.

Gennem en grundig behovsafdækning hvor din viden om virksomhedens udfordringer kombineres med vores digitale ekspertise, sikres det i hele processen, at du får præcist det du har brug for.

Vores løsninger tager altid udgangspunkt i den gode brugeroplevelse. Vi sætter os derfor grundigt ind i hvem målgruppen er og hvordan vi imødekommer deres behov og krav til siden eller produktet.

ET DIGITALT WEBBUREAU

BRUGERVENLIGE HJEMMESIDER

Vi tilbyder hjemmesider, der understøtter den gode brugeroplevelse. Dermed er du sikret, at dine besøgendes krav og behov bliver tilgodeset. Vi designer ikke bare hjemmesider, som ser pæne ud. Vi designer brugbare og brugervenlige løsninger.

EFFEKTIVE OG BRUGERVENLIGE WEBSHOPS

Vi har stor kendskab til og erfaring med design og udvikling af webshops. Uanset om du har mange eller få produkter, så kan vi finde den rigtige løsning til dig. vi hjælper gerne med produktbeskrivelser, produktbilleder, integrering af betalingsløsninger og meget mere. Vi tager altid udgangspunkt i brugerrejsen på webshoppen. Du får dermed en effektiv løsning, der skaber resultater.

DIGITAL MARKEDSFØRING, DER SKABER VÆKST

Ved hjælp af digital markedsføring kan du øge din digitale synlighed af din virksomhed. Digital markedsføring kan øge værdien og skabe vækst i din virksomhed, uanset størrelse, budget eller branche.

Hos Aktiv Online har vi kendskab og færdigheder til at synliggøre din virksomhed ved hjælp af digital markedsføring. Vi er specialister i strategi, rådgivning, sociale medier, SEO-optimering, markedsføring, tekstforfatning og mere.

PROFESSIONELLE OG EFFEKTIVE BRUGERUNDERSØGELSER

Brugeroplevelse og brugbarhed er to begreber, som har stor indflydelse på effektiviteten og værdien i dit produkt. Vi kan klarlægge dine brugeres behov, uanset om der er talt om et fysisk produkt, app eller hjemmeside. Vi hjælper også virksomheder med at effektivisere interne digitale løsninger, og sikrer, at i får det optimale ud af jeres værktøjer.

Send os en besked